Ποιό πρόγραμμα υγείας να επιλέξω;

Μαΐ 05, 2018 (0) σχολια

ποιο πρόγρμμα υγείας να επιλέξω

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας και να εξασφαλίσετε για την ασφάλιση της υγείας σας φροντίδα σε κάθε βαθμίδα, από την πρόληψη μέχρι και τη διάγνωση και τη νοσηλεία;
Σας ενδιαφέρει να έχετε σε ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας ταυτόχρονα πρόσβαση σε γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία, χωρίς καμία ταλαιπωρία ή συμβιβασμό;
Η Medinsure σάς προτείνει τη σειρά προγραμμάτων υγείας MEDISYSTEM της Interamerican, η οποία είναι κορυφαία ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, αλλά μοναδική στις παροχές της, αφού διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας.

Ανάλογα με το βαθμό κάλυψης που επιθυμείτε και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα υγείας MEDISYSTEM που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πρωτοβάθμια Φροντίδα MEDICARE – Προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις/εξετάσεις

Με το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας MEDICARE εξασφαλίζετε απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενες μονάδες Υγείας, μόνο με 17€/μήνα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Πρόγραμμα Υγείας MEDIHOSPITAL– Κάλυψη Κόστους Νοσηλείας

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου; Σας ενδιαφέρει να εξασφαλίσετε κάλυψη του κόστους περίθαλψης σε νοσοκομειακές μονάδες ή κλινικές υψηλών προδιαγραφών; Θέλετε να έχετε προνοήσει για τα έξοδα μιας ενδεχόμενης νοσηλείας σε νοσοκομείο ακόμα και στο εξωτερικό; Βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει ΕΔΩ.

Πρόγραμμα Υγείας MEDIKIDS – Πλήρης Κάλυψη Νοσηλείας για το παιδί

Εξασφαλίστε την υγεία του παιδιού σας, με €39,5 το μήνα! 100% κάλυψη εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα, σε όλα τα Ιδιωτικά ή Δημόσια νοσοκομεία , 100% κάλυψη σε επείγον περιστατικό, ιατρικές συμβουλές & υγειονομική μεταφορά. Περιλαμβάνονται: νοσήλια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έξοδα χειρουργείου και αμοιβές γιατρών σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Σχέδιο Υγείας MEDIPLAN SENIOR – Πρόσβαση σε υπηρεσίες σύγχρονων κλινικών

Είστε πάνω από 50 ετών και θέλετε να έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε φροντίδα υψηλού επιπέδου για την υγεία σας, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος; Σας ενδιαφέρει να εξασφαλίσετε ιατρική περίθαλψη και πρόσβαση στις υπηρεσίες ενός υπερσύγχρονου διαγνωστικού, θεραπευτικού και χειρουργικού κέντρου, με προνομιακούς όρους και σε ειδικές τιμές; Δείτε ποιές είναι οι παροχές αυτού του προγράμματος και πόσο κοστίζει ΕΔΩ.

Πρόγραμμα Υγείας MEDICASH – Κάλυψη για χρόνια ή σοβαρή ασθένεια

Κάλυψη άμεσης ιατρικής βοήθειας

Θέλετε να ξέρετε ότι στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος θα έχετε τη βοήθεια και την προστασία που χρειάζεστε για εσάς και την οικογένειά σας; Σας ενδιαφέρει να έχετε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, εξειδικευμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες; Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Please follow and like us:

Comment (0)

Leave a Comments