Ιδέες για ξεχωριστά γενέθλια

Μαΐ 29, 2019 (0) σχολια

Ψάχνετε διαφορετικές λύσεις για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας; Θέλετε κάτι που να ξεχωρίζει από το τυπικό τραπέζι, το κέρασμα σε μπαρ ή το πάρτι στο σπίτι; Αυτές είναι μερικές ιδέες για γενέθλια που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Κάντε πικ- νικ!

Πηγαίνετε σε ένα από τα πάρκα της πόλης, μαζί με το καρό σας τραπεζομάντιλο, τα μπαλόνια και την τούρτα σας, τους φίλους σας, και περάστε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας των γενεθλίων σας!

Φύγετε μια εκδρομή!

Πάρτε τον σύντροφό σας, το παιδί σας, ή την κολλητή σας και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα!

Karaoke night!

Θέλετε χαρούμενα γενέθλια; Γελάστε μέχρι δακρύων μπροστά στην οθόνη του karaoke και βάλτε τους φίλους σας να τραγουδήσουν στο μικρόφωνο το Happy Birthday όσο εσείς θα σβήνετε τα κεράκια σας! Όσο φάλτσοι και να είστε, θα περάσετε ένα βράδυ γελώντας και διασκεδάζοντας!

Brunch και ομορφιά!

Μαγειρέψτε ή παραγγείλτε το πιο απολαυστικό brunch και φωνάξτε τις φίλες σας να αφιερώσετε την  ημέρα σας σε κούρα ομορφιάς. Σβήστε τα κεράκια σας πάνω σε ένα σπιτικό cupcake φορώντας την DIY μάσκα προσώπου και το μπουρνούζι σας!

Όπως και να έχει, μην κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή να απαντάτε σε ευχές που λαμβάνετε στο facebook και γενικά στα social media. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και την επόμενη ημέρα, στον κάθε ένα ξεχωριστά, που σας αφιέρωσε χρόνο, για να ευχηθεί.

Please follow and like us:

Comment (0)

Leave a Comments